stockholm

Hejsvej nu är jag i Stockholm och har varit här sen i söndags. Har det mycket trevligt och roligt här. Jag har solat en hel del men det har inet varit så länge för det är sjukt varmt ute ;O Men alla älskar väl solen ? i alla fall jag :) 

Söndag: Vi åkte hemifrån vid 5 tiden, så klart så tog jag upp min ipod och somnade snabbt i bilen :) När vi åkt i 2 timmar skulle vi av och köpa tidningar och lite dricka som man kunde ha på vägen dit.
När jag läst klart mina tidningar var vi framme vid ett ``fort´´ där vi stannade och fota ;) hihi.
Efter det packade vi in oss i bilen igen och körde vidare. Så klart somnade jag igen, men vaknade 2 timmar senare och då stod vi utanför Mc. Då var man lita hungrig så då tog vi vars en hamburgare och en läsk :)
När vi kom fram till Stockholm var klockan ungefär 11, då packade vi upp våra kläder och sedan var det sovdags.
Jag var j*vligt trött.

Måndag: Jag vaknade klockan 9 och då åkte vi till Nynäshamn, där vi kollade lite i affärer och tog en glass vid vattnet.
När vi varit där ett tag köpte vi lax och tog med upp till några klippor längre bort. Det var skit fin utsikt där. ;P 
När vi kom hem därifrån var det bara att softa ute på gräsmattan ett tag, det var ju så härligt väder.

Tisdag: Klockan 12 fick vi sällskap av en hund, som skulle sova över här 2 nätter. Det är väl alltid roligt med hundar.
Hela dagen låg jag bara och gottade mig i solen på gräsmattan, mycket nice.
Framåt kvällen började vi på kvällsmaten och det blev väldigt gott. (Y)
Efter maten stack vi ner till stan och käka glass med en utsikt över grönalund och där:P

Onsdag: Vid 10 tiden åkte vi till vaxholm med bil det tog väl 1 timme att komma dit.
När vi kommit dit gick vi och kollade lite i affärer sedan gick vi och köpte en pizza som vi tog med oss för att sedan åka vidare till en plats där vi kunde äta den, som var lite mysigare än en pizzeria.
Till slut hamnade vi på en brygga i en hamn, den var mysig och så.
Efter vi käkat upp pizzan låg vi och solade lite, jag funderade på att bada men nej det var inte så fint vatten eftersom där var en massa båtar och skit där:P
När vi kom hem grillade vi hamburgare och lax med potatis till. Det var väl gott, hihi ;P
Efter maten gick vi ut med hundarna, sedan var det tv-dags.
Somnade vid 1 tiden.

Idag: Idag ska jag bara sola lite ute och sen framåt kvällen ska vi väl inte göra så mycket.

Bilder kommer senare.

Ha det bra :D
/ S.c

Midsommar med Amandra :)

I går var det midsommar och den tillbringades på en camping i ängelholm, med Amanda och lite andra;P
Vi åkte dit ungefär vid 4 tiden, då vi kom fram gick jag och Amanda direkt ner till stranden för att fota lita. kulkul. Det blev också en hel del bra bilder, men det blåste som f*n. Men det var ändå riktigt nice väder. 
Efter stranden gick vi tbx till husvagnen och där var ,maten redan serverat på bordet. men det som fanns på bordet var nästan bara en massa sill ;O öh hatar det, sill är inte alls gott. Så jag och amanda åt köttbullar, lax och potatis :D mycket godare hihi.

Efter Vi käkat blev det lite dricka och kort med Amanda inne i husvagnen medans dem andra gick bort till ``discot´´.
Det kan va rätt kul med lite kort i bland, när vi spelat en stund och drickan var slut så hade vi lust att gå till det där ``discot´´ . Så det gjorde vi och vi var där ett tag sedan blev det jordgubbar i husvagnen, mycket gott men kunde tyvärr inte äta fler än två för jag är ju allergisk :O Mycket jobbigt ;P menmen somnade typ vid 2 tiden,

I morgon åker jag till stockholm, det ska bli kulkul ;D men kommer åka bil dit inte lika kul, hade helst åkt flygplan (A)
Bloggar nog lite när jag är i stockholm också, ha det nice (Y)

/ S.c

Sophie on the beach ;)

Amanda on the beach :)

!!!!!!!!!

I fredes var det tjejmiddag och sånt skojigt, hade det väldigt trevligt och roligt :) Tack för kvällen tjejer :D
På kvällen eller rättar sagt på natten gick jag hem till robin ett tag och sedan hem och nanna kudden..

I går var de lördag och då tog jag det bara lungt och på kvällen kom kusinerna och Emma :D Jag och emma kollade film, medans dem andra i familjen och kusinerna kollade fotboll på tv:n. Filmen vi såg var rätt kass men vi hade kul ändå tyckte jag :D
Lördagen blev rätt sen, somnade ungefär vid halv 4 tiden.

I dag vaknade jag ungefär vid 12 och bara låg kvar i sängen och kollade på tv till ungefär 2 för jag orkade verkligen inte gå upp från sängen(A)  Senare på dagen gick jag ut och fotade lite för hade de så sjukt tråkigt :O ( kommer 3 bilder nedanför sen från i dag och 2 bilder från i går). Efter jag fota lite blev det dags för mat för var så sjukt hungrig :P och sen kom jennifer ett litet tag och sen körde min pappa mig hem  till mamma :P
När jag kom hem till min mamma, packade jag upp min väska och sedan kom isabelle hem till mig och så klart började hon babbla om vad som hänt under helgen och så vidare. När hon väl pratar så pratar hon så att hon nästan sprängs. Men det är alltid kul att lyssna på hennes snack, om killar och allt annat hon snackar om :P Och nu sitter jag här och skriver och ska snart sova för det är skola imorgon, då blir det konsert vid kärnan :D kommer väl bli kul :D 

Natti natti ;)<3



Kusinerna i full fart.:)


3 bilder från idag..


helghelghelg...


Bilder sen förra helgen.

På fredagen var det bara att ta det lugnt, var riktigt trött och då tillbringa jag min tid framför tvn.
Lördagen var lite seg på morgonen hjälpte mamma med att fixa mat och fixa lite i vår koloni för att min mamma fyllde år och de skulle vi fira i vår koloni med 27 andra personer. Gästerna kom vid 6, då blev det buffé med massa olika sorters frukter och kött m.m. Senare på kvällen runt 12 tiden gick jag, isabelle och johanna ut och cyklade lite och ssen hem till isabelle lite och var hemma hos mig vid 5 och började laga mat . Somnade ungefär vid 6 tiden på morgonen och vaknade vid 11 då var det dags för middag hemma hos min mormor eftersom det är morsdag i dag också. Grattis mamma på både födelsedagen och morsdag,<3 Söndagseftermiddagen tillbringades i kolonin, fick städa undan lite från igår och sedan lade jag mig  på gräsmattan och njöt av den härliga solen. Sedan var det hem och plugga lite inför no provet jag ska ha på tisdag.
Nu ska jag sova god natt bloggen.    Kramiz  S.c