Getpersonal.se

Getpersonal är en mycket bra och enkel sida att hitta på. Där man får gravyren inräknat i priset på det du vill köpa. Du får även bestämma helt och hållet vilket typsnitt du vill ha och storlek på texten. Då blir varan mycket mer personlig och finare. De har även fri frakt och en leveranstid på 1-2 vardagar. Hur bra som hellst och fint blir det också!
Julklappstips:
Du kan tex köpa ett halsband athena silver med din älskades namn på eller varför inte ett iphone-fodralAlumicase purple till din syster? Eller kanske en termos explore 0,5 liter i blå till din pappa? Och gravyr på allting så det blir mer personligt och en roligare julklapp!

Jag älskar verkligen det här armbandet Lizzy Silver, ska köpa det till mig själv i julklapp :) Eller ett halsband med namn gravyr! Ska nog köpa en termos med någon gravyr eller tryck i julklapp till någon också, men kan inte säga vem ;)


emma

dy har verkligen en fin blogg! :) men jag udrar vad du har för design? är den egen gjord elle har du använt någon skilld mall? svara gärna på min blogg!

2011-12-10 / 13:18:59
BLOGG: http://emmanykvist.blogg.se/
Anonym

låter som en bra sida !

2011-12-10 / 23:58:30
BLOGG: http://hannalovisasol.se
thesswester - inte som alla andra

åh det mobilskalet var nice! :)

2011-12-11 / 12:36:57
BLOGG: http://thesswester.favs.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback