Fotografering med Michaela igår

| Kamera: Canon EOS 450D | Sigma 10-20mm| Michaela Osberg|

Förlåt för dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering jag flyttade i Fredags så har haft jätte mycket att göra + en massa skol arbeten. Men kommer försöka att blogga mer nu när jag börjat få i ordning allt här hemma. Hoppas ni förstår så hörs vi i morgon :)

Kalthoum 18 april #2


Fyller år idag!

image description
Grattis till mig! Idag fyller jag år som sagt men det blir bara att packa på kläder och en massa grejer i dag, eftersom vi flyttade igår så har rätt mycket att göra. Men vi ska beställa pizza och käka tårta ikväll då kommer även min mormor och min pojkvän! Så lite firande blir det ju och lite kvälls mys är aldrig fel:) Men ni får ha det så bra så hörs vi i kväll eller i morgon kram:)

Kalthoum 18 april


Behöver nya kläder :P

Jag behöver verkligen nya Kjolar nu till sommaren. Har inte en enda hemma eftersom jag inte har använt det. Men jag känner att jag skulle vilja ha en eller två stycken.

17 April 2012

Ludde
Idag har jag varit och lämnat in lite uppgifter till skolan bland annat denna bilden som är ovanför. Blev jätte glad när min fotolärare sa att jag fick mvg på uppgiften som var att fotografera katter. Sedan fick jag även låna ett objektiv som jag ska använda till min egen uppgift som jag håller på med. Ska bli jätte skoj att fortsätta med den :)
Hoppas ni haft en underbar dag i solen!

kalthoum


Vinnaren av ett presentkort på 300kr


Vinnaren kontaktar mig via mejl, glöm ej adress och namn och vad du vill ha för varor för 300kr.. till  [email protected]

Grattis till vinnaren!

Hallonmuffins

Hallonmuffins

Har precis bakat lite hallonmuffins och shit vad goda dom blev. Riktigt goda!! Älskar både hallon och muffins så det var två flugor i en smäll :)

Vad har ni gjort denna soliga dag?


Spar hotel


Weekend i Göteborg
Jag hade jätte gärna åkt på en weekend i Göteborg. Är super sugen på en bra shopping runda i Göteborg, för det var så längesedan jag var där. Det är så mysigt i Göteborg och där finns många roliga affärer som jag gärna hade kollat i. Det hade varit super kul, men då måste man börja leta hotell i Göteborg. Jag har bara kollat lite på skoj och så hittade jag Spar hotel, det har jätte bra priser för oss som är studenter. Det är verkligen ett jätte fint hotell.
Tycker ni ska kolla in deras hemsida om ni är sugna på att åka till Göteborg!

Tävling vinn varor för 300kr

Avslutas imorgon 23.59
I morgon avslutas tävlingen där du kan vinna ett presentkort på 300kr som du kan handla för på runns.se & erikasgarderob.se. Så missa inte chansen :)
Länk till tävlingen: http://sophiecoper.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort.html#comment
Lycka till ;)

Eleven.se


Eleven.se
Jag tänkte tipsa om en jätte bra webshop där man hittar det mesta inom skönhet, hårvård och parfymer. Det är en av mina favoriter bland svenska webbshoppar när det kommer till produkter inom skönhet, hårvård och parfymer.
Jag tycker de har väldigt fina och spännande nagellack, som jag kommer titta lite närmare på. Jag kommer nog klicka hem några till sommaren.
Just nu är jag väldigt sugen på att klicka hem Collistars härliga somriga eyeliners från Capri-kollektionen. Det skulle varit så snyggt till sommaren.

Eller vad säger ni? Kolla in Eleven.se så kommer ni garanterat att hitta något fint :)

Lady

| Kamera: Canon EOS 450D | Canon EF 50/1,8 II |

Lillis


Kalthoum #3

| Kamera: Canon EOS 450D | Canon EF 50/1,8 II | Modell: Kalthoum |

God morgon fina ni!

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, är lite små trött men annars är det toppen. Idag skulle jag egentligen fotograferat lite bilder till min fotouppgift men solen tittar ju inte fram :/ Men ska ändå ta några bilder och se hur det blir eftersom jag ska lämna in uppgifterna i morgon. Så vi får se hur dem blir :) Ska ta en kopp te nu sen måste jag köra igång :)

Vi hörs senare! kram!

 



Obäddad säng


Kalthoum #2


Kalthoum 5 April 2012


Redigerar

Fotografering/redigering
Har precis kommit hem från stan där jag fotograferade Kalthoum.  Kommer lägga upp lite bilder senare när jag redigerat lite. Hoppas ni har haft en super duper bra dag i solen :)

Fotograferingar

| Kamera: Canon EOS 450D | Canon EF 50/1,8 II | Modell: Lovisa |
Fotograferingar
Idagarna ska jag börja på mitt eget arbete inom foto. Så jag har rätt mycket att planera och välja ut vilka miljöer, kläder, smink och sådant till modellen jag ska fota. Allt måste bli perfekt! Ska även försöka hinna med och fotografera Jasmin igen. Så jag har mycket att göra, som sagt. Men kommer självklart att blogga som vanligt :)

Ni får ha en trevlig vårdag :)

Påsk hunden Skalman


Tävling vinn ett valfritt kalaspaket


I samarbete med Barnkalaset.se lottar jag ut ett valfritt kalaspaket, bestående av ett paket tallrikar, muggar och servetter.

För att vara med:
  1. Kommentera att du är med
  2. Gilla barnkalaset.se på Facebook [LÄNK]
  3. Gå in här:http://www.barnkalaset.se/7-teman och välj ut vilket tema du vill vinna.
  4. FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA: Skriv om tävlingen och länka den hit.
Du kan följa mig på bloglovin eller blogkeen för att hålla dig uppdaterad om tävlingen:
Tävlingen avslutas den 20/4.
Glöm ej fylla i namn och mejl så vinnaren kan kontaktas!