Jasmin

Skolan
Idag har jag lämnat in lite fotouppgifter till skolan. Det gick bra men jag var inte så jätte nöjd med resultatet på bilderna. Kunde gjort dem bättre, det vet jag :)
.
Nu sitter jag och kollar på Buffy och vampyrerna på tv, men ska snart gå igenom lite bilder som jag tagit. Måste rensa ut lite bilder, har inte så bra ordning på mina bilder förtillfället. Men det ska jag fixa ;)
.
Hur har er dag varit? :)

28 januari 2012

Mys framför tv
Nu har jag precis satt mig framför tvn och myser med lite godis :) Det är ju faktiskt lördag och då får man mysa till det lite extra. Eller vad säger ni ? :)
,
Vad ska ni hitta på ikväll?

Fotograferat på Divino Salong & Spa!

Fotograferat på Divino Salong & Spa!
Idag har jag varit och fotografera på Divino, ett mycket roligt och annorlunda skolarbete. Skulle fotografera någon inom något yrke så jag valde Kalthoum som jobbar på Divino. En mycket rolig uppgift helt enkelt :)
Ska redigera klart bilderna nu, så jag kan ta det lite lugnt i helgen.
Kolla gärna in deras facebook sida här!
.
Ni får ha det bra så länge!

Film med te

Film med te

Det är alltid lika gott med en kopp te på kvällen till en bra film. Eller vad säger ni ? :)

Jag hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll så ska jag kolla vidare på min film och dricka upp mitt te :)

 

 


25 januari 2012

Bild från fotograferingen i går med Jasmin.
Phothoshop & Narturkunskap
Jag har precis tagit fram mitt skrivblock och ska börja plugga lite naturkunskap. Det var vara klart till i morgon så jag får sätta igång lite bra musik och köra järnet. Annars är det bra med mig i dag, lite rastlös så kan knappt sitta still men det hör väl till vardagen.
,
Hur mår ni idag kära läsare?

Resultatet från fotograferingen

Jasmin Zejnelovska
Här är tre bilder från fotograferingen i dag. Hoppas ni gillar dem :)

Fotografering

Redigering
Har precis kommit hem från en fotografering med Jasmin. Vi var på stranden, det var riktigt kallt och jasmin som fick stå ut med kylan. Kallt men roligt! Ska redigera lite bilder nu, kommer lägga upp någon bild senare idag :)
Haft en bra dag?


Promenad med kameran

Promenad med kameran
Har precis kommit in från min kvälls promenad! Jag tog med mig kameran ut denna gången och fotade lite natur bilder. Men det var riktigt kallt ute så det blev inte en lång runda precis. Ska hoppa in i en varm dusch nu och sedan lägga mig i sängen och kolla på någon bra film.
,
Vad har ni hittat på i kväll ?

Photoshop

Photoshop
Sitter just nu och redigerar lite bilder och ska snart göra lite uppgifter i naturkunskap. Har varit ute och fotograferat lovisa i dag men det blev inte så länge för solen gick ner rätt snabbt. Lite tråkigt eftersom jag var riktigt sugen på att fotografera. Nu måste jag fortsätta redigera och plugga ;)
.
Har ni haft en bra dag?

Förbättra landskapsbilder!

Skuggor och högdager med Photoshop

 

1.Välj Nivåer

Nivåer

Välj Bild > Justeringar > Nivåer (Image > Adjustments > Levels). Dra in reglaget för skuggor, den vänstra triangeln, till histogrammets bas. Gör samma sak med reglaget för högdagrar, den högra tringeln.

2. Mörka lite

Flytta reglaget för mellantoner, den mellersta triangeln, lite åt höger för att göra ett snäppet mörkare foto. Tryck OK.

Vi har med nivåer sträckt ut ljuset till att täcka hela det tillgängliga omfånget. Nu finns kraftigt mörka och ljusa toner i bilden. Resultatet känns som att en grå hinna lyfts från fotot. Nästan alla foton kan justeras med nivåer.

Tips lånat från moderskeppet.se

 


Kullaberg


Vinnaren av en klocka från kastellgatan.se!

Vinnaren av denna klocka blev http://mooollys.blogg.se/ grattis :) Skicka ett mejl till mig med din adress :)

17 januari 2012

Min katt lady.

Pluggar
Idag har jag varit i skolan och fått fotouppgifter. Har även pluggat lite naturkunskap så är helt slut i huvudet :P Så jag ska lägga mig i sängen nu och kolla på vampire diaries och försöka sova.
Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

Vinn klocka värde 1395;-

Avslutas i morgon 23.59

Som ni kanske vet så har jag en tävling igång där jag lottar ut en mycket fin klocka värde 1395kr. Den avslutas imorgon klockan 23.59, så passa på att delta innan det är försent ;)

 

Direktlänk till tävlingen: http://sophiecoper.se/2012/january/tavling-vinn-en-klocka-fran-kastellgatanse.html#comment


Mys framför datorn!

Bilderna är tagna i går på kullaberg!
Kollar igenom gamla bilder
Jag sitter just nu och kollar igenom gamla bilder som jag fotograferat. Man ser verkligen hur man har utvecklats och blivit bättre. Jag ska snart sätta mig och plugga lite, måste bli klar med min naturkunskap.
Ha en fortsatt trevlig dag :)

Kullaberg 14 januari 2012

Kullaberg!
Jag och min pojkvän har precis kommit hem från kullaberg. Där är super vackert och så himla mysigt att gå där. Speciellt när solen börjar gå ner och de fina färgerna tittar fram. Men fy vad det var kallt ute!
Snart blir det mat lagning för oss och sedan kolla på en film under ett varmt täcke :)
Jag hoppas ni haft en trevlig dag så får ni ha det så bra!

Hyrbil



Att hyra bil när man ska åka till en annan stad eller ett annat land är väldigt smidigt och bekvämt. Särskillt när man är flera i familjen och framför allt när man har små barn. Då kan man bekvämt vistas i den stad man besöker. Allt blir så mycket smidigare och enlkare med en bil. Resan blir lite mer lyxig och man får chans att uppleva och se lite mer av den staden man besöker. Eller varför inte ta en road trip, besöka flera städer och bekvämt kunna stanna till när och vart man själv vill.
'
Hyrbil Stockholm är en hemsida där du lätt och smidigt kan boka en hyrbil och det som är bra är att man kan hyra bilen i en ort och återlämna den i en annan. Vilket många gånger underlättar. Så vad väntar du på? Besök hemsidan för att läsa mer om att hyra en bil!

Naturkunskap!

Naturkunskap
Sitter och pluggar naturkunskap och kollar tv samtidigt. Blir ju alltid så att man kollar mer tv än vad man pluggar. :P Känner ni igen det ? Men nu måste jag fortsätta om jag ska hinna bli klar :)

Fått paket

Uffes saker och ting!
Jag har fått hem det jag beställde nu :) Ett mobil skal och en freebra. Fick även en penna med :) Mycket snabb leverans får jag säga fick hem det igår men jag hann inte lägga upp inlägget. så jag gör det nu :)
.
Idag ska jag till skolan och lämna in några naturkunskaps uppgifter. Eller det är inte några utan många :P Ska även få nya uppgifter idag :)

Vampire diaries

Ligger i sängen och nördar vampire diaries!


Vinter


Klickat hem lite saker!

Har klickat hem lite saker från uffessakerochting.se super bra priser! Nu är det bara vänta på paketet :)
Gå in och kolla, där finns super mycket bra saker man vill ha ;)

Tävling - vinn en klocka från kastellgatan.se!


I Samarbete med Kastellgatan.com lottar jag ut en mycket fin svart klocka med fina stenar. ( läder rem) Bild ovan. Värde 1395;-

Måste man ha en blogg för att delta?
NEJ : ) Det enda viktiga är att ni lämnar en mailadress, så jag kan kontakta er vid vinst.

För att vara med:
  1. Kommentera att du är med och glöm ej din epost adress
  2. Gilla kastellgatan på Facebook [LÄNK]
  3. Gilla min facebook [LÄNK]
  4. Skriv i samma kommentar vilket namn du har på facebook
För större chans att vinna:
  • Följ mig på bloglovin [LÄNK]
  • Följ mig på blogkeen  [LÄNK]
  • Gilla inlägget på bloglovin
  • Skriv ett inlägg om tävlingen
Avslutas den 17/01-12
Lycka till!

AVSLUTAD!

Don't dream your life, live your dream


Myser med denna sötnosen!


Vinnaren av en valfri Suit Of Sweden!

Klicka på videon nedan för att kolla vem som vann :)


15% rabatt på upbrand!

15% rabatt med koden erbj15 :)

Årsresumé för 2011 del 2


Årsresumé för 2011 del 1

Har gjort en årsresumé på bilder jag tagit under året. Men det är bara en liten del av alla bilder jag tagit. Jag tycker det är kul att visa er lite bilder :)
Här är första delen :

5 januari 2012


Suit of sweden




God morgon alla söta läsare!
Jag loggad in i morse och såg att det är väldigt många som deltagit i tävlingen om en valfri suit of sweden. Blir så himla glad när ni läsare gillar tävlingarna jag har. :) Men vill så gärna lotta ut en till alla mina läsare men tyvärr går inte det. Jag kommer även lägga ut en ny tävling inom kort, där varan kommer från kastellgatan.com. Hoppas ni kommer gilla den med :)
.
Om du missat tävlingen om en valfri suit of sweden hittar du den här : KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA!

Ni kan rösta varje dag!

Jag skulle bli jätte glad om ni skulle vilja rösta på mig. :)
Klicka på bilden om ni vill rösta:)

4 januari 2012


Gammal bild som är tagen från mitt fönster.


Mys framför tv;n!
Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa framför tv;n eller någon bra film. Med en massa kuddar och en gosig filt. Är rätt så förkyld så orkar inte göra så mycket just nu. Vill bara sova! Och snart är det skola och då måste man vara utvilad så man klarar av att jobba :)
.
Har ni några bra tips på film ?


Spelkort och marker
Jag har väldigt länge velat prova på att spela poker online men inte riktigt vågat. (i alla fall inte då det gället riktigt pengar) Men det är väldigt många online sidor med tex onlinepoker erbjuder ofta bonusar när man registrerar sig eller gratisspel om man spelar mycket osv. Det är väl värt det, om man vinner på det! Men man måste våga ta risken att man kan förlora pengar. Men om man är osäker på hur spelen fungerar online kan man alltid gå in på spelskolan och lära sig :) Det har tagit fram en guide till det vanligaste spelen. Tex hur man spelar bingo, roulette och blackjack. Det blir mycket lättare att förstå genom den sidan :)
Är det någon utav er som har erfarenheter utav detta?


Räddningstjänsten: ``Håll er inne i kväll´´

SMHI har utfärdat klass II varning för hela Skåne. Vindstötar på över 25 m/s är att vänta. Trafikverket har ställt in flera av skånetrafikens tåglinjer i förebyggande syfte.
.
Det blir väl film kväll och sådant i kväll då. Men måste gå ut med hundarna en runda snart, så det inte händer några olyckor här. :P Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)
.
Bild från HD

2a januari 2012


About a boy!

About a boy!
Ska kolla på About a boy nu, men vet inte riktigt om jag kommer gilla den. Ska bara ta det lite lugnt ett litet tag sedan plugga lite naturkunskap.
.
Har någon utav er sett den ? :)

Nytt år!

God fortsättning!
Idag är jag inte så pigg, blev en lång dag igår. Somna ungefär vid halv 6 tiden och idag känner jag mig helt borta:P Så idag ska jag bara kolla på film med min älskling och bara ta det lugnt :)
.
Har du haft en bra nyår? :)


Ni har väl inte glömt bort tävlingen där du kan vinna en valfi Suit Of Sweden ? :) Skrolla ner på sidan för att hitta tävlingen!