God jul =)

Vaknade av att min mamma kom in och väckte mig hemma hos Alexander, kvart över 7. Liksom hallå,  det är då man ska sova för fan! Va as trött och det ändå jag ville va att sova. I går fick jag julklappar av min älskling, tack så mycket. Fick en ring + ett halsband, riktigt fint. Gick hem till min mamma vid 13.00 i dag, gjorde V mig och sedan hämtade min pappa mig lite över två. När jag kommit hem till honom kom jag på att jag glömt min dator och min kamera. (sitter just nu på min kusins dator) JÄVLA SKIT!!!! i alla fall vi kollade så klart på kalle anka som började klockan 15.00, börjar tröttna på det nu (A) Öppnade julklapparna samtidigt, fick en massa fina grejer. Sen kom mina kusiner och då var det dags att äta,!  Och nu sitter jag här och tramsar mig framför datorn, håller på att fota lite hehe! Är liksom uttråkad. :P
Ska kolla lite tv nu ha det nice :D
GOD JUL :D<3

Kattungar...

Det snöar ute :D!!!!!  Jag gillar snö men det är bara ibland när man typ är inomhus och dricker varm oboy (A) Men ska snart gå hem till min mormor och då är det inte kul att det snöar :P
Har glömt att säga att jag nyligen fått kattungar (igen). Det är typ 4 gången min katt får kattungar, lite synd om den men hon verkar gillar det... Idag har jag typ pluggat och kollat lite på film, ska snart till min mormor och fixa en grej och sen kanske hem till min pojk :)
Från hennes förra kull.
Från denna.

Lussevaka...

Mår bättre nu, om ni undra :D
I lördags var det lussevaka, den tillbringades med kära Stina ;) När jag vaknade gick jag hem till älsklingen ett tag sedan fick jag bege mig hem till mamma, för att packa väskan till pappa. Tog med min älskade data och lite kläder och sådant sen gick jag hem till Stina. Skulle bara hem om där för att hämta henne och hennes pappa körde oss till min pappa. När vi kom fram var det pizzadags, och ``step up´´ som gällde. Även fall man sett den ett antal gånger, så är den fortfarande lika bra (Y) Efter vi käkat börja jag ladda ner ``flickan som lekte med elden´´, den var faktiskt rätt bra. Rekommenderar er att se den :P Medan filmen laddade på gick vi ut en runda och fotade lite.... kallt var det...... När vi kom in spelade vi lite guitar hero, så klart ägde jag ut henne ;) haha, kulkul. När vi tröttnat på det börja vi kolla på flickan som lekte med elden och när den var klar kollade vi lite på en annan film, sedan blev vi så trötta att vi inte kunde hålla ögonen öppna. Så vi somnade, (det var tur att vi somna, för min pappa skulle köra oss hem vid 12 dagen efter). Hade det mycket roligt med dig Stina, och är glad att vi äntligen blivit vänner igen.
Hhm...
Stina fjantar sig, som vanligt :P
Armhävningar där ja!!!!
Redbull ger dig vingar ;)
Ja, fråga mig inte vad hon gör (Y)
Guitar Hero..
Have a good life ;)

2/12-09

Just nu sitter jag vid älsklingens data och väntar på att han ska komma hem från bowlingen. Kunde tyvärr inte hänga med ditt eftersom jag har så j*vla ont i nacken och ner i ryggen. Riktigt tråkigt... I morgon ska jag till skolan på möte och göra ett svenska prov som jag inte gjort än.. Hoppas jag träffa folket skulle varit skit kul om jag gjorde de:) Grattis på 17-årsdagen älskling hoppas du haft en rolig dag :) Ska plugga lite nu, sedan kolla film med han :) ha det bra ;)