Details

 
Detaljer från mitt rum!
Idag har jag hållt igång hela dagen. Direkt när jag vakna var det tvättdags och medans jag tvätta städade jag mitt rum. Det var dags att rensa ut garderoben och min byrå. Det är alltid lika jobbigt att göra sig av med kläder som man tycker är sköna men som tyvärr inte passar längre. Att städa är inte alltid så roligt, speciellt inte när det tar så lång tid och man verkligen vill gå igenom allt väldigt noga. Men jag brukar sätta igång musik och då får man en annan känsla i kroppen, man tänker inte lika mycket på vad man gör utan allt bara flyter på! Jag städade rummet från topp till tå som inkluderar damma, dammsuga, våttorka. Så nu är här fint och fräscht.När jag höll på att städa valde jag att ändra om lite bland mina prydnadssaker. Jag tog bort några och tog fram lite nytt som jag köpt i veckan! Det är alltid roligt med lite förändring.
 
Trött på att städa själv kontakta icleangreen.se!

Skridskor dags!

Är just nu i ishallen och ska åka skridskor med pojkvännen :)


Sony NEX-3NL

Sony NEX-3NL
Jag har länge velat byta ut min kompaktkamera till en kompaktkamera som man kan byta objektiv på. Den är från stenåldern känns de som, gillar inte alls bildkvaliten som min gamla kompaktkamera tar. Jag hade gärna velat ha en lite mindre kamera som tar bra bilder då det är lite jobbigt att ha med sig sin systemkamera överallt. Så jag har kollat runder i väldigt många butiker och på olika hemsidor men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Den här ovanför är en utav de jag kollat lite extra på. Sonys kompaktkamera NEX-3NL med utbytbara objektiv som har en högklassig optik som ger den en prestanda motsvarande en systemkamera. Den filmar även i full HD- kvalitet och den har en 3x zoom som gör att du kan ta allt från detaljerade närbilder till storslagna landskap.  Den verkar vara riktigt bra för att vara en kompakt kamera.
 
Har ni tips på någon bra kompaktkamera som man kan byta objektiv på?

Foto tips

Nu har snön äntligen kommit, då kan man fotografera allt möjligt. Det gäller bara att komma på vad man ska fota.
Nu har jag gjort en liten lista på vad man kan fotografera på vintern.
 
1. Snötäckta träd och buskar är alltid vackert att fota.
 
2. Kristallklara soluppgångar om det är ordentligt kallt.
 
3. Husdjur/djur är alltid fint att fotografera i snön.
 
4. Varför inte göra en liten hemma studio och fota lite produkt bilder?
5. Lär dig göra hjärtbokeh och fota några vackra bilder med hjärtbokeh.
6. Lägg till bilder i din portfolio om du inte har någon gör en.
7. Läs inspirerande fotobloggar och få en massa inspiration.
8. Varför inte skriva ner lite idéer till din nästa fotografering.
 
Jag hoppas ni fick lite idéer och blev fotosugna!

Julkalender ♥ vinnare lucka 19, 20, 21, 22 & 23

Jag ber så jätte mycket om ursäkt för sen dragning av vinnare men har tyvärr varit sjuk och inte haft ork men här kommer dem.