Sommarbilder till fotobok!

Sommarbilder blir till en fin fotobok
Nu har sommaren äntligen kommit till Sverige, det är dags att ta fram kameran och fota fina sommarbilder. Blommorna har slagit ut, krypen har kommit fram och solen strålar. Det kan inte bli bättre. På sommaren brukar jag ta väldigt många bilder, allt från småkryp till människor. Längtar efter fina porträttbilder på stranden vid solnedgången, fina varma färger i bilderna.
När man tagit alla de fina bilderna och kanske fixat till dem lite i photoshop, då är det rätt tråkigt att bara ha bilderna på minneskorten eller i datan. Ibland råkar man även radera bilderna och då hade det varit bra att ha dom någon annanstans. Jag brukar då välja ut det finaste bilderna jag har tagit för att sedan göra en fin fotobok, med härliga sommarbilder. Då har man en fin bok som man kan visa sina nära och kära och en bok med härliga minnen.

Dags för en joggning!

Nu ska jag ut och jogga en runda i det fina vädret, ska bli super mysigt!


Nike free run

Nike - free run
Jag har länge letat efter dessa skorna och hittade dem på zalando. Jag har äntligen beställt hem dom så får väl dem i början på nästa vecka :) Jag hittade även en sida som heter cuponation, där hittade jag 10% rabatt på zalando. Klicka här för att få rabatten! Så fick de här godingarna lite billigare, super bra!

Underbart väder!

Jag och älsklingen kom precis hem från en härlig cykelrunda i skogen och efter de en promenad med hundarna. De är ett helt underbart väder! Snart är det matdags och senare i kväll ska jag och älsklingen till min stuga!


15 juni

Är ute och går en runda för mig själv, det är super skönt att få lite ensamtid ibland! Men jag får nog börja dra mig hem för regnet kommer nog vilken minut som helst, vilket ni kan se på bilden!


Sommarskor

Du hittar dessa HÄR
Du hittar dessa HÄR
Snygga sommarskor
Jag har länge letat efter de perfekta sommarskorna som både är bekväma och snygga. Jag letade runder och snubblade över högklackat.nu, där finns många snygga och härliga sommarskor till ett rimligt pris. Både billiga och lite dyrare skor. Jag kommer  verkligen lägga en beställning på dessa två skorna, super fina och de ser verkligen bekväma ut! 
Ni som inte hittat ett par sommarskor ännu, de är inte försent klicka in på sidan och beställ!

Fixat naglarna

Igår var jag iväg och fixade till mina naglar, de var långa och tråkiga så de var på tiden! Idag har jag bara tagit de lugnt i solen och nu ska vi gå en promenad med vovvarna :)


Valparna

 
Fotograferat valparna
För någon dag sedan fotograferade jag valparna, nu ska de läggas ut på blocket! Vill inte sälja dem, de är så himla goa och mysiga. Nu ska jag sätta mig ute i solen ett tag och umgås med älsklingen och hans familj!

Studentfester

Igår tog mina vänner Stina och Isabelle studenten, jag var först hos Stina och sedan begav jag mig till Isabelles. Hade jätte trevligt och grattis till studenten!


Skriet parafras

 
Parafras
Idag har jag lagt ihop lite bilder till min parafras på skriet. Blev inte alls nöjd men måste ha gjort uppgifterna till på tisdag. Jag har 1 bild till att fota/fixa som jag får göra i morgon när det är finare väder eftersomv de regnar ute just nu!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv.