...

Sitter här nu efter en varm dusch och ett varmt fotbad, mycket skönt. Har varit uteoch gått med Amanda en mycket lång stund i det härligt varma vädret. Hoppas att det blir en varm sommar detta året =)  Det blir dagiset i morgon halv nio sen städning hemma på kvällen.
Btw fyller snart år =)=)=) men ska ta och äta lite glass nu med mamma och Amanda:) Ha det nice <3

lägger in en lien bild på mig:P


Just nu....

....sitter och kollar på UFC med min pojkvän, det kan va kul i bland faktiskt :) Någon som sitter uppe nu vid denna tiden av mina kära läsare? :)  Hehe, UFC är en rätt blodig sport så de som inte gillar blod ska nog inte kolla på det. (som jag) Fast det det är ju kul i bland :P  lägger in en bild på det i detta inlägg hade jag tänkt !

Nu kom hans katt upp och la sig här hos mig med hennes söta kattungar. De är riktigt söta, och på tal om det så ska min katt också få kattungar nu vilken dag som helst. =) JIPPI :D
Ni får ha det så bra kära läsare och bara fortsätt läsa min blogg, då blir jag jätte glad :D
.
.
.
.     .     .
.    .    .
.   .   .
.

Prao

Igår praoade jag på mitt gamla dagis, där jag gick när jag var liten. Det var rätt kul men ganska jobbigt var de. De är så söta, och gulliga. ska ta med min kamera i morgon och fota dom lite, så jag kan lägga in lite bilder på dem :) Ska sova nu för ska upp riktigt tidigt i morgon. Ha det bra pusspuss :)

Väla

Den har varit en lång dag på väla idag med min älskling, hans mamma och min mamma. Äntligen kan man kolla lite på tv och ta det lungt. Sitter här och käkar godis och kollar lite på min nya mobil.
Lägger in lite bilder från mina köp på väla nedanför.
På lördag ska jag och min älskling till min pappa på påskmiddag. Och på söndag till min moster på samma sak.
Ska kolla lite tv nu och käka vidare på mitt godis ha det bra (Y) =)

Linne från vero moda.

Från vero moda

 Ett svart och ett vitt linne från JC.
Samsung B5310 CorbyPRO