Kolonin

Denna vecka har jag varit i min koloni och städat, satt upp en pool och rensat lite ogräs. Har också målat lite, har fått hjälp av min kära pojkvän. :) Nu är det äntligen helg, så då är det bara att chilla. Ska snart cykla till mormor och lämna lite grejer. :) Har köpt lite grejer, kolla in bloggen senare så får ni se ;)
Ha det bra :)
Vad har ni gjort i veckan då ? :)

Vem är den bästa bloggerskan?

Hej på er alla!
Vem är den bästa bloggerskan tycker du och varför? Varför dras man just till den bloggerskan och varför är man så intresserad över att läsa bloggen ?

Själv läser jag Kenzas blogg varje dag pga att jag tycker hon är väldigt intressant och skriver om just mode, som jag är jätte intresserad av. Men läser också Stina lee blogg.


 Så vilken bloggerska tycker du är bäst?

Förslag:

Kenza

Dessie

Paow

Kissie

Blondinbella

Ana Gina

Stina Lee


Ha en bra dag :)Stina Lee : )Jag gillar hennes blogg väldigt mycket. Den handlar om kläder,  om henne och hennes vardag. Alltså om allt mellan himmel och jord. :) Kolla in henns modellbilder, de är mycket fina.
Kolla in den här !

Vad tycker ni om hennes blogg ?


Ps: bilder tagna från google.


Fashionize :)

Har precis blivit medlem i Fashionize, det är en sida där man tjänar ihop poäng och sedan byta ut till presentkort.
Det är mycket enkelt att känna ihop poäng, bara man blir medlem får man 500 poäng bara sådär. Riktigt bra sida och inget lurt med den över huvud taget.
Ni kan klicka på denna länk så kommer ni direkt till sidan. Klicka här :)

Mat

Ska snart göra hamburgare med min älskling, ska bli riktigt gott med mat för är så hungrig. efter maten ska vi kolla på någon film med chips och godis :D me love :P
Ska väl ta och börja med maten nu ha det bra :)'

Få grattis biljetter/presentkort !

Har just blivit medlem i gratisbio, riktigt bra sida (Y) rekommenderas starkt...
Många är nog medlem på gratisbio redan och vet hur det funkar, men ni som inte är det, ni borde ärligt prova på det! Jag har under en ganska kort tid samlat ihop massa poäng genom att logga in dagligen, skriva gästboksinlägg och bli vänner med andra medlemmar. Ja precis så enkelt är det att få ihop poäng! Även om man besöker hemsidor, och gör andra gratis erbjudanden.
Bli medlem ni med :)
Poängen är ju så lätta att tjäna ihop och du får 50 poäng när du registrerar dig och om du anger mitt namn (repoc) så får du 25 poäng extra! Bara så där, så vad väntar ni på bara klicka in på denna länken och registrera er,
här :)

...


Hon
älskade någon så högt på jorden.
Någon som aldrig sa dem tre små orden.
Hon ville alltid i hans närhet vara.
Han brydde sig inte ignorerade henne bara.
Hon står på vägen och tänker på sin vän.
En bil kommer och hon tänker aldrig mer igen.
Han står vid hennes grav med en ros som är röd.
Ja nu är hon borta nu är hon död.
Han viskar tyst dem tre små orden.
Men nu är hon inte längre kvar på jorden....

Beställt nya skor.

Har precis beställt hem ett par rosa björn borg skor som är väldigt fina till sommaren och verkar sköna. I dag har jag inte gjort så mycket, städat lite ätit god mat och bara tagit det lugnt framför tvn med min kille :) Ska snart lägga mig men tänkte skriva lite innan jag somnade. :P Har fått en uppgift att fotografera på min halvbrors student och så tjänar jag en slant då med :P Ska bli väldigt kul ! På måndag ska jag till dagiset igen och ta hand om de små gulliga barnen, ska nog ta med min kamera också så jag kan få lite bilder som jag kan lägga in här på bloggen :) Och som de kan ha på dagiset också.  Men ska lägga mig och sova nu ha det bra :)
Så här ser de ut, fina va ? :D

Tävling

Tja!
jag har nu gått med i en porträtt tävling på denna Blogg! Den är riktigt nice (Y) Man kan vinna bland annat Reflexskärm ifrån Swefo. Här är länken till tävlingen LÄNK! Jag hoppas att jag verkligen vinner, jag är en sådan person som aldrig vinner. Alltid otur med sånt :(  Hihi!! Personen på bilden är min vän Michaela.