Födelsedagsfirandeidag har vi varit och firat min pappas födelsedag. Där bjöds det på tacopaj och tårta, super gott var de men man åt lite väl mycket!

Nu ska jag och pojkvännen lägga oss och kolla på en film, Ha en fortsatt trevlig kväll!

Just nu!

Just nu kollar jag på paradise Hotel och äter mc. vet inte riktigt vad jag ska säga om programmet, men de är väl lite underhållande!
Kollar ni på det? Vad tycker ni om programmet?

Söndagsmys

 
Bakning, tända ljus & film
Nu har jag och pojkvännen precis bakat klart och ska snart mysa ner oss i sägen med tända ljus, nygräddade kakor och en film. Ha en fortsatt trevlig söndag!

I'm on my way to work

Jag är just nu på väg till mitt jobb, är sjukt trött och har 5 timmars arbete framför mig!


Cat portrait

 

God morgon

 
God morgon
Idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt mig. Kolla lite på tv och plugga lite smått och kanske ut och fota lite! Får se vad jag gör under dagen! 
 
Förresten så startar Julkalendern den 1 december klockan 00.00
Varje lucka är öppen i 24 timmar och det är totalt 24 luckor (en lucka för varje dag fram till jul.) 
När luckan kommer upp är det bara att delta, man kan delta fast man inte har någon blogg. Bra va ? :)

Designskal!

Designskal till din mobil eller surfplatta!
Kollade runder lite på olika sidor för att hitta ett nytt mobilskal och kom in på idiwa. Det är en sida där de säljer olika fantastiska skal. Fastnade mest för de på bilder, super snygga designskal! Eller vad tycker ni?

Moon

 
 

Naked eyes

Vi börjar med att duplicera lagret bakgrund genom att trycka tangenterna ctrl-J.
Sedan zoomar du in på ögonen. Du byter nu från normal till mjukt ljus genom att ändra blandningsläget i det lager du precis kopierat.
Du lägger nu till en lagermask och trycker sedan ctrl I så lagermasken blir svart. Sen trycker du på penslen och använder en mjuk pensel och se till så du har färgen på vit. Sen är det bara att måla iris, om du tycker att det blir för mycket kontrast kan du sänka opaciteten i ditt lager. 

Star photography

 
Fotograferade stjärnorna!
Igår kväll/natt åkte jag till stranden för att fotografera stjärnorna, men när jag väl kom fram så var där väldigt mycket moln på himlen. Det var första gången som jag fotade stjärnora igår och det var väldigt roligt, men om det varit mindre moln hade det blivit mycket bättre bilder. Här ovanför ser du en bild som jag tog igår!
 
 

Tipsa mig!

Tipsa mig!
Jag vill gärna ha lite tips på olika bloggar! Tycker de är väldigt roligt att kolla in nya bloggar, så tipsa gärna mig om en blogg, kanske din egen?
 

3 nummer gratis, Kamera & Bild!

En present till er fotoälskare
Nu ger jag er läsare möjlighet till att läsa tre nummer gratis av den fantastiska fototidningen Kamera & Bild. En otroligt inspirerande tidning med bl.a. tips och trix, en rolig läsning helt enkelt.
 
Gå in på den här länken ---> kamerabild.se/3nrkampanj <--- och fyll i alla fält.
Kampanjkod: kobgillarsophie