The swan

(iphone bild)

Snygga sommar outfits från fashionzette

Fina sommar kläder från fashionzette
Har kollat lite på fashionzettes hemsida och den är verkligen jätte bra. Här är några kläder man kan hitta där! Gillade verkligen det vita linnet, du kan hitta det här.

2 dagar gamla

När valparna var 2 dagar gamla
Är bara tvungen till att visa lite bilder på de super söta valparna som bara är två dagar gamla på bilderna. Super söta verkligen. Men just nu ligger det bara och sover och äter. De är så söta när det ligger och piper när de drömmer.
Eller vad säger ni, är dom inte söta? :)

Super snygg klänning

Super snygg kläning från fashionzette.
Åh gud vad snygg kläning jag hittade på fashionzette. Vill verkligen ha den, super vacker. Blev helt förälskad i den när jag såg den. Du hittar klänningen här: klicka. Fashionzette är en sida där de har samlat ihop kläder från olika onlineshoppar och lagt dem på en hemsida. När man hittat ett snyggt plagg man vill ha så klickar man på mer information så skickas man direkt till hemsidan där man kan köpa plagget. Hur bra som helst

Gå in och rösta och få en länk!

Gå in och rösta på Million och få en länk! Skriv vilket nummer du blev och att du har röstat i en kommentar nedan :)
Klicka på bilden för att kunna rösta!


Två tikar blev de!

| Kamera: Canon EOS 450D | Canon EF 50/1,8 II|
Två tikar blev det
Nu är allting lugnt och Greta är helt slut och ligger och sover med valparna. Den första valpen kom 01.40 och den andra 02.05. Så allting gick så fort och riktigt bra. Men vi var rädda hela natten att det skulle komma fler så ingen sömn blev det för våran del. Men det kom inga fler valpar utan det blev två stycken tikar. Super söta verkligen :) Dem är en blandras mellan rottweiler och alaskan malamute.

Valpning på G

Valpning på G
Nu har äntligen valpningen börjat. Får se hur lång tid det tar och hur mycket vi får sova inatt :P Kommer självklart att fotografera valparna när de kommit och lägga upp det på bloggen :) Nu måste jag hjälpa till lite så ha det bra så länge :)

Kelly moore

B-Hobo - Black

B-Hobo - Black

fotobag.se finns grymt snygga och praktiska väskor. Jag fastnade för den här tycker den är grymt snygg och är väldigt praktisk. Behöver en ny kameraväska för min har gått i sönder :( Så det är jätte jobbigt när jag ska gå ut och fotografera för måste ha kamerna runt halsen och hålla i objektiven :( Så den här väskan hade jag verkligen behövt :)

Fiskat med pojkvännen

Fotona tagna med iphone
Fiskat med pojkvännen
Ikväll var jag och pojkvännen och fiskade i råå hamn. Mycket mysigt väder, blåste inte alls så det var ett bra fiskeväder. Fick tyvärr bara en fisk denna gången och det var jag som drog upp den :) En härlig kväll vid hamnen med pojkvännen helt enkelt :)
Nu ska vi lägga oss ner och kolla på någon bra film och sedan sova. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll:)

Ni har väl inte glömt bort..

Ni har väl inte glömt bort min portfolio på nätet? Där lägger jag upp många fler bilder som jag fotograferar. Gå gärna in och säg vad du tycker :) http://sophiephoto.blogg.se

Super glad tjej


Glädjehopp
MVG I FOTO B
Är super glad just nu för i dag fick jag reda på att jag fick MVG i foto B. Har kämpat riktigt mycket för att få ett så bra resultat som möjligt i mina bilder. Så just nu sitter jag och kollar igenom mina bilder jag lämnat in i foto B och ska välja ut ca 15 bilder som sedan ska skrivas ut och sättas i min portfolio.
Nu ska jag kolla vidare bland mina bilder, så ni får ha det så bra :)

Kalthoum 7 Maj


Fotografering på en båt


Härlig dag idag!

(iphone bild)
Härlig dag!
Idag har jag bara tagit det lugnt, spelat lite fotboll med älsklingen och hans syskon. Det var rätt härligt väder idag, sol och så men det blåste en hel del. Jag ska snart kolla lite på big brother som börjar om typ 10 min så ska krypa ner i soffan och kolla lite.
Hoppas ni haft en bra dag så får ni ha det så bra :)

Fiska med älsklingen

Fiska med älsklingen i norra hamnen
För några dagar sedan var jag och min pojkvän och fiskade i norra hamnen. Jag hade med mig min kamera så jag fotograferade lite medans han fiskade. Sedan fiskade jag lite också. Vi fick 3 stycken fiskar, 2 rödspätta och 1 skrubba. Det var verkligen fint och härligt väder. Man kunde stå i bara linne och shorts, super skönt. Här är några bilder från dagen :)

Äntligen

Kunde äntligen logga in på blogg.se
Har haft problem med att logga in på blogg.se, det har inte alls varit kul har försökt få tag på dem men fick inget svar. Men nu är allting fixat så jag kan blogga som vanligt igen :)
Idag är det rätt så fint väder men vill ha mer sol :) Jag kommer att ladda upp lite bilder från när jag och min pojkvän var i väg och fiskade för några dagar sedan. Men det gör jag nog ikväll. Ska fixa lite bilder och sådant nu så vi hörs ikväll :)