Riot Child

 
 
Riot Child
Ni måste kolla in denna musikvideon, den är verkligen sjukt grym! Som ni kanske ser så är det Michaela som sjunger i detta gryma band, hon som jag har fotograferat ett antal gånger och som även är min barndomsvän. Så kolla in videon och skriv vad ni tycker om den. De har fler awesome videos så de är bara att kolla in dom, ni kommer inte att ångra er jag lovar ;)

Västersjön

 
Västersjön med älsklingen
I Lördags åkte vi till västersjön och tillbringade hela dagen där. Vi hade det super mysigt med massa sol, bad, fiske och grillning. Jag hade självklart med mig min kamera (går nästan igenstans utan den) så jag har massa bilder som jag kommer att visa er när jag sorterat dem.

Hästar och trav

[bild från google]
Hästar och trav!
När jag var liten red jag väldigt mycket, jag älskade hästar. Jag gick på ridskola men jag tyckte det blev lite tråkigt att göra samma sak om och om igen. Så vi åkte ut till ett stall där vi fick lov att låna hästar för att sedan rida ut i skogen. Det var mycket mysigare än att bara vara i stallet hela tiden. Men sen när jag blev lite äldre tröttnade jag på det. Jag blev väldigt intresserad av att fotografera och då passade det bättre att vara framför en häst i stället. Jag följde ofta med min syster till stallet för att fotografera. Nu hade jag väldigt gärna velat åka till ett trav och fotografera. Det hade varit väldigt intressant och annorlunda jämfört med det jag brukar fota. Vad jag har förstått så är det väldigt många som har trav som en hobby och som brukar sattsa pengar på det. Men att se trav live är nog en upplevelse! Varför inte bjuda med någon du tycker om för en heldag på banan, till exempel på dennes namnsdag! 

Västersjön

Är just nu vid västersjön, solar, badar och fiskar med familjen lillvik! Super mysigt ställe!


Bästis fotografering

Bästis fotografering
Idag har jag varit ute i det fina vädret och fotograferat två söta tjejer, de ville ha lite bästis bilder. Här är en utav bilderna jag tagit på dem.

Min bok är klar!

Fotografisk bild 2
Nu är min bok äntligen tryckt och klar, det var lite strul men det fixade sig tillslut. Boken handlar bla om hur en kamera fungerar, hur du tar underbara porträttbilder och landskapsbilder. Lite tips och trix om t.ex. vilket objektiv som passar för de olika fotograferings tillfällena eller hur man använder en reflexskärm på bästa sätt. Det är en lättläst och inspirerande bok med många bilder och bra förklaringar. Det är en liten bok som man lätt kan ta med sig på sina äventyr, det är boken som gör dig till en bättre fotograf.
 
 
 

Inlines med älsklingen!


Äntligen min!

Canon eos 7D
Nu har jag äntligen köpt min skönhet, en Canon eos 7D. Min kamera som jag hade innan håller på att gå i sönder helt, jag har i och försig haft den sen 2008 så det var verkligen dags för en ny. I morgon ska jag ta den på en testrunda, jag hoppas den är som jag förväntat mig så jag inte blir besviken! Kommer att lägga upp lite test bilder i morgon!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!