Nu är tävlingen avslutad!

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren får ni redan på efter helgen :) Så håll ut :)
Ha det bra och god natt :)

just nu

Ska lägga mig i ett varmt bad med tända ljus nu. Ska bli så galet skönt, älskar att bada :)

Sista dagen att tävla!

Idag är det sista dagen att delta i min tävling där du kan vinna ett valfritt smycke :) Det ända du behöver göra är att skriva att du är med och tävlar :) Tävlingen avslutas idag 00.00. Lycka till ;)


Tävlingen hittar du HÄR

Hmm

Gud vad tiden har gått fort, det känns inte som att jag fyller 18 om mindre än en månad. Det känns som det inte var längesen jag var 14 men det är för fan 4 år sen :O Snacka om att tiden går jävligt fort. Ta vara på dagen som om den vore din sista, säger jag bara :)
Här är en bild på mig när jag var 14 år :P

Blogg paus

Måste ha en liten blogg paus i dag, har rätt mycket att göra och känner att jag inte hinner med att blogga idag. Kommer så klart att blogga i morgon igen :) Hoppas ni har en trevlig dag :)

Ny dag nya tag

God morgon alla, i dag ska vi fortsätta med renoveringen och det ska bli skoj. Hade hoppats på att få sova ut lite en söndags morgon men det fick jag inte nä:P Var tvungen till att gå upp och börja hjälpa till här hemma:P
Förresten var det någon utav er som släckte ner alla lampor ni såg i går ? Vi glömde helt bort det eftersom vi var mitt uppe i renoveringen. Vi kom på det vid 10 tiden i går att det var earth hour :P Det var inte bra :S Men vi hade inte så mycket lampor och sådant igång :) Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med så får ni ha det så bra så länge :)

Renorvering

God morgon, idag är det renovering hos min kille som gäller :P Kommer nog inte blogga så mycket i dag pga det eftersom jag ska hjälpa till med lite grejer. Det kommer bli fint fint :) Annars hur mår ni i dag ? :) Jag mår väldigt bra och är riktigt pigg så snart kör vi igång här hemma :)

Ha det bra så länge och glöm ej delta i min smyckes tävling. Det kan ni göra HÄR

 


STÄDA

Det blev in som jag hade tänkt mig i dag, skulle ju ut och fotograferat i dag. Men så blev det inte, Istället har jag hjälpt till att städa hemma hos min pojkvän för det ska renovera. Så jag fick lite kläder och sådant som var för litet för hans mamma :) Alltid kul att få kläder ;) Men nu är jag klar med städandet och ska snart sätta mig ner och rita lite :P Blev så sjukt sugen på att rita när jag fick den bilden av Lisa:) Kanske lägger upp en bild på det jag ritat :P
....
...
..
.
Glöm ej att delta i min smyckes tävling : HÄR

En bild som en tjej har ritat till mig !

En sjukt fin bild fick jag i min mejl i dag, den är riktigt snygg och bra ritad :) eller vad tycker ni ? :) Tack så hemskt mycket :)
Här är hennes blogg : http://lisbom.blogg.se/
Glöm ej bort att va med och tävla om ett valfritt smycke här är en direkt länk : LÄNK

God morgon :)

God morgon kära läsare :D Idag ska jag försöka ta mig ut och fotografera lite i den fina naturen. Det är sjukt skönt att bara gåut och fotografera i lugn och ro. Eller vad säger ni ? är det inte skönt att va ute i friska luften :P
Ska ta på mig och försöka slita mig från datorn ett litet tag så kommer där in lite bilder senare i dag :)
.

Va med och tävla om ett valfritt smycke!

I samarbete med sjcsmycke.blogg.se sätter jag igång en tävling där du kan vinna ett av dessa tre som finns ovanför. :) Du väljer själv ut vilket smycke du vill ha. Du får ett plus poäng genom att skriva ett inlägg om själva tävlingen där detta inlägget ska vara länkat i ditt inlägg. Du ska sedan skicka länken till ditt inlägg i en kommentar. Du ska alltså kommentera detta inlägget för att vara med och tävla. (jag är med + länk adress) Om du inte har någon blogg kan du skriva om tävlingen på facebook och sedan skicka länken till mig :)
Glöm inte skriva vilket utav smyckena du vill vinna och glöm ej skriva in din mail adress :)
Lycka till ;)


Tävlingen avslutas den 31/3

Avslutad

tvspelsweb.se :)

Gud vad kul jag är med och tävlar med det här fotografiet :
Skulle hemskt gärna vilja vinna detta pris :http://www.tvspelsweb.se/silverpaket-canon-450d-p-2601.html
Hade varit mycket bra att ha ett uv skydd så det blir finare färger och sedan en självutlösare så det blir lättare att ta bilder på sig själv i det härliga vädret. :)

Tyra

Gillar dessa bilder på Tyra, sjukt vackra.

Ny design

Före :
Efter:
Vad tycker ni ? Är inte riktigt klar än, ska gör lite ändringar till :)

Porträtt

Tänk på att jag ej redigerat dessa, men ska göra det lite senare :)

Jippi :D

Yes nu har jag fått tbx min dator från lagningen :) Nu kan jag blogga förfullt igen. Och förlåt för jag inte kunnat blogga men inte mitt fel att den gick i sönder så jag ej kunde blogga :/ Kommer in lite bilder och sådan från en fotografering med min pojkvänns lillasyster:) Kolla in bloggen senare igen :) Ska göra om designen också för är rätt trött på denna, den är inte alls fin (A)   Ha det bra  :)

Fannbild

Lägger ut en fannbild jag fick av Emma :) Tack så mycket :) Alltid kul att få ni fannbilder :)

Hade tänkt fixa en ny...

Hade tänkt fixa en ny design denna vecka men tyvärr vet jag inte och det blir av. För att min dator bara la av men kom sedan fram till att det var fel på laddaren så har skickat in den på lagning. Det är därför jag inte kan blogga så mycket och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Har alltid otur när det gäller teknik, råkar alltid ta i sönder en jävla massa saker. (A) Hoppas ni har haft det bra och glöm ej att gå in och kolla på mina smycken som jag säljer till ett mycket bra pris :) KLICKA HÄR :D
Ha en fortsatt trevlig dag och som sagt kommer jag inte blogga lika mycket denna vecka :/

Läsar bild

Fotad av: Sara
Bloggadress: http://sarisfoto.blogg.se