Akuten

Har nästan precis kommit hem från akuten, min pojkvän mådde verkligen inte bra. Svårt att andas och ont. Efter några tester och väntan fick han diagnosen lunginflammation. Han har nu fått antibiotika och kortison, nu får vi bara hoppas på att han blir bättre :) nu ska jag sova så jag själv blir frisk :)


27 januari


Moster med familj på besök

Idag har min moster, hennes sambo och deras son Oliver varit på besök. Hade jätte mysigt med god mat och trevligt sällskap!

A lotta love

Nu har du chansen att vinna en valfri produkt från A Lotta Love. Det finns att välja på bl.a smink, smycken och accessoarer.
 
För att vara med om att vina valfri produkt så ska du:
1. Gå in på http://alottalove.se och välja ut den produkten du önskar vinna.
2. Skicka ett mail till tavling(at)alottalove.se med länk till den produkt du valt, och en länk till min bloggtävling, samt motivera med max 30 ord varför just du ska vinna.
 
Sedan har du chansen att bli en av tre lyckliga vinnare! Tävlingen pågår t.o.m Alla hjärtans dag d.v.s torsdag 14/2.

Fotograferat katter

Fotograferat mina katter
Jag sitter just nu och leker i photoshop med bilder som jag tog innan idag på mina katter. Ska använda några utav bilderna i boken. Här är en utav bilderna som jag tog idag, jag hoppas ni gillar den :)

Smygtitt på min bok!

Smygtitt på min bok
Här är en liten förhandsvisning av min bok, de är inledningarna på de olika kapitel som kommer att finnas med i min bok. Jag är snart klar med den och då kommer jag att trycka några exemplar. Så om någon är intresserad av den för en liten slant, så kan du kommentera det i en kommentar nedanför :)
 
Jag hoppas allt är bra med er, jag är väldigt stressad just nu. Jag har många bollar i luften just nu, men det är kul :)

Helsingborg at night

 
Helsingborg
För någon kväll sedan bestämde jag mig för att dra ner till stan och fotografera lite bilder på staden. Det blev en rätt sen fotografering. Här är en av bilderna som jag tog den kvällen :)

The Possession

Film dags
Nu ska jag ta en liten paus med pluggandet, kolla på film och käka lite kakor. Det är väldigt många som säger att the possession är en väldigt bra film, så nu ska jag kolla på den och se om den verkligen är så bra som alla säger :)
Har du kollat på den? Vad tyckte du i så fall?
 
Handling:
En ung flicka köper en antik låda på en loppmarknad, omedveten om att inne i lådan bor en elak gammal ande. Flickans far går ihop med sin ex-fru för att hitta ett sätt att avsluta förbannelsen över deras barn. 

Studying

Pluggar företagsekonomi
Jag sitter just nu och pluggar företagsekonomi, vilket är rätt kul. Jag vill ju starta eget företag i framtiden och därför är det väldigt intressant att lära sig företagsekkonomi. Jag måste även kolla igenom min bok som jag skriver så den blir exakt som jag vill ha den. Men den är inte riktigt klar än, har några bilder till att fota.
Jag hoppas allt är bra med er och att ni gillar förändringen på bloggen!

Ny Design

Ny Design

Har bytat design nu, var så trött på den gamla. Vill ha en mer enkel design! Så vad tycker ni? bättre än den gamla? Om du inte ser den nya designen tryck på F5 på tangentbordet.
 

Valparna

Nya familjer

Nu har dessa två flickor kommit till nya familjer.Kommer verkligen sakna dom, men de har verkligen kommit till bra och kärleksfulla hem :)

Sockerkaka

Bakat sockerkaka
Jag har precis bakat sockerkaka, ska snart ta en bit och äta det medans jag pluggar lite. Ska bli super gott, jag har varit sugen på sockerkaka i flera dagar men har inte haft lust att baka. Men nu så ska det ätas :)

Porträtt efter solnedgång


Fireworks 2013

 
Fireworks
Här är tre utav bilderna som jag tog i går vid tolvslaget! Kommentera gärna vad ni tycker, det är bara andra gången jag fotografera raketer och jag tycker det blev rätt okej :)
 
Jag hoppas ni hade en fin nyår, med mycket raketer och mys! Jag hoppas att 2013 blir ett bättre fotoår för mig, men även för er :)