Million


Landscape

 
Stranden
Idag har jag varit på stranden med pojkvännen och hundarna. Fotograferade bilder till mitt projektarbete och just nu sitter jag och kollar igenom dem. Här är en bild av de jag tog i dag!

Va nöjd med dig själv!

IMG_9445

Självkänsla
Människan är en underbar varelse som vi alla ska utnyttja finns ingen som är finare eller fulare, för alla är lika mycket värda & unika det är de som gör en vacker!

För att man har en finne, här eller där spelar ingen roll. Om man har kort hår är man inte ful, för att man är lite mullig eller för smal är man inte ful. Ingen är perfekt!  Alla har samma värde! Det finns en sak vi människor glömmer bort ibland och det är faktiskt att ge komplimanger till folk. Träffar du en människa utan ett leende, ge personen ditt brukar jag säga? Det skadar inte att le mot en främling, det skadar inte att hälsa när man går förbi en främling och det skadar inte att sätta sig bredvid någon på bussen/tunnelbanan eller tåget fast det finns plats? Våga ta ditt utrymme och våga kasta dig in i andras världar med en positiv inriktning.

Men som jag sa tidigare, man tänker mycket på det negativa hos sig själv. Men tänk istället på det positiva. Istället för att tänka, ” usch vad jag är tjock/smal ” tänk på vilket vackert hår du har, eller hur fint ditt leende är, eller hur fina ögon du har eller på hur fin personlighet du har!

Trivas med sig själv, är det viktigaste!
Bry dig inte om vad andra tycker utan huvudsakligen är att du ska må bra med dig själv!
VÅGA TYCKA OM DIG SJÄLV, DU ÄR VACKER! ♥


Veet

Veet produkter

Igår var jag och hämtade ut ett paket som innehöll det som ni ser på bilden. Paketet fick jag från Buzzador, där får man produkter gratis som man ska prova tillsammans med vänner/familj/arbetskamrater. Så i helgen ska jag ha en härlig spa kväll med ett gäng tjejer!

God morgon

Dagens planer är fotografering till mitt projektarbete, men jag får se hur vädret blir för just nu ser det inte alls bra ut! Jag ska snart börja plocka ihop lite grejer som jag ska ta med och sedan plugga geografi!
 
Ha en underbar fredag!

Modeller sökes

 
Söker modeller!

Hejsan, just nu behöver jag lite olika modeller både killar och tjejer att fotografera till min portfolio samt till ett arbete i skolan. Jag bor i Helsingborg, men kan ta mig en bit utanför helsingborg om det önskas. Man behöver inte ha någon speciell erfarenhet. Om ni skulle vilja bli fotograferade så kan ni skicka ett mejl till sophiec.blogg@hotmail.com med en bild på dig själv och lite om dig själv (om du har blivit fotograferad tidigare osv).
 
Svarar så snabbt som möjligt!

Million

 

God morgon!

 
God morgon

Nu ska jag snart bege mig till skolan och lämna in mina landskaps uppgifter. Sedan ska jag gå en lång promenad och sedan plugga när jag kommit hem!

Råå

[bild från råå]

Sitter just nu på balkongen och pluggar lite i det härliga vädret! Funderar på att gå ut en runda, behöver ta några foto till. Jag hoppas ni får en trevlig dag, i det fina vädret!

Skogen

Är i skogen med hundarna, super mysigt!


Landscape

 
 Fotograferat landskapsbilder

Igår var jag ju på promenad längst havet med min pappa för att ta några landskaps bilder till en uppgift i skolan. Här ovanför ser ni en utav bilderna som jag tog igår! Efter vi promenerat ett tag begav vi oss hem och pluggade företags ekonomi och käka kebab. En mycket härlig dag!

Promenad

Är på en fotopromenad med pappa, sen blir det plugga företags ekonomi!


Revenge


Myser med katten och kollar på revenge. Super bra serie som ni borde kolla på, rekommenderar den! Jag ska snart bege mig ut och gå en runda, man får ju passa på nu när solen är framme!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Tourn

Hejsan mina läsare, jag har en hemsida som jag skulle vilja tipsa om och det är tourn. Som bloggare får man sponsrade saker från olika företag som man sedan skriver en recension om. Hur enkelt som helst och mycket bra! Klicka här för att komma till hemsidan!