Tips till föräldrar

Tips till er föräldrar!
Jag snubblade över babybsafe hemsida och började läsa igenom vad de försöker att förmedla. Det är en hemsida där de skriver och tipsar om säkerheten för barn. Det är väldigt många föräldrar som vill se till att barnen lever så säkert som möjligt, men de vet inte riktigt vad de ska göra för att minska riskerna. Då kan man gå in på Baby B Safe hemsida där de ger föräldrar möjlighet till information som gör det enklare att få reda på vad man ska göra för att skydda sitt barn. 
 
Jag själv tycker inte att man ska vara för beskyddande, som tex att barnet inte får träffa några djur för de kan bli allergiska osv. Klart att man ska skydda sitt barn, men man behöver inte gå över gränsen!
 
Hoppas ni hittade något tips på hemsidan!

Rödluvan

Fotouppgift
Jag har fått i uppgift att fotografera någon form av saga och jag valde rödluvan. Det ska bli väldigt kul att fota något som jag aldrig hade gjort om jag inte fått uppgiften. Jag har lite svårt att bestämma mig hur jag ska ta bilderna men det går säkert bra :)
 
Om ni har några tips får ni gärna lämna en kommentar!

Happy valentine's day ♥


Fotopromenad

Fotopromenad
Medan jag vänta på att min vän ska komma hit gick jag ut på en foto promenad. Solen var på väg ner och härligt väder ute. Jag lyckades ta några bilder som jag kan använda i min bok som snart är klar! Här ovanför är en av bilderna jag tog idag. Nu kommer snart hon, så ska snabbt in och lägga ihop boken.

D.Brand

[Bild från google] 
D.Brand - Freja Knitted

Har precis beställt hem denna tröja från nelly, tyckte den såg så mysig ut. Älskar koftor, jag har nog flest koftor i min garderob. Det är väldigt många som har riktigt många skor, men jag är mer en koftmänniska :) Vad har ni mest av i eran garderob?  

Walk in the beautiful winter weather

Promenad i vintervädret
Är ute och promenarer i det fina vintervädret, så himla skönt ute just nu :) När jag kommer hem ska jag ta något gott att äta, är riktigt hungrig just nu :)
 
Ha det nice :)

5/2-13 21;12

Jag har nästan precis blivit klar med städningen, och nu ska jag plugga lite till mitt prov som jag ska ha i morgon. Bli nog inte så mycket sömn för min del i natt!

5 Februari

God morgon
God morgon, nu har jag precis ätit frukost och ska snart börja städa mina garderober. Har så mycket onödigt skit som bara ligger och tar plats, så nu är det dags för en stor städning. Sen måste jag plugga och ut och fotografera, men jag vill att snön ska försvinna nu så man kan ta fina bilder utan lite vit. Det ska antingen va mycket snö eller ingenting alls och just nu är det mycket lite som ligger kvar. 
 
Nu måste jag börja!