Kollar just nu....

på Wallander, den är rätt bra faktiskt men har inte kollat så länge. I går såg jag en riktigt sjuk skräck film med Alexander. Eller ja det skulle vara en skräck film men de var mer en komedi/skräck film. Skrattade så mycket så att jag började gråta, och det är inte ofta det händer. Men den var väl okej, finns ju bättre filmer.Kom hem från Alexander vid 3 i dag, fixade lite hemma sedan hämtade pappa mig för jag ska sova där i natt. I morgon ska jag sova hos Alexander, kolla film och sånt tror jag. mysmys.... Ska lägga mig ner och kolla på en film som jag nyss hittade här hemma. Ha det bra, kisses ♥♥♥♥

MP

Sitter på mediaproduktion nu, och har nyss redovisat vårt arbete som vi hållt på med idag. Har också hållt på att fixa min och amandas blogg lite, den blev väl väldigt överdiriven om man säger så :P
Har också kluddat lite med illustrator, eller ja i typ 5 min sen pallade jag inte mer.
Men nu ska jag börja skriva ett arbete som vi håller på med på datakunskapen. Ska skriva om hur microsoft har påverkat dataindustrin. Kulkul.... Hm, elelr inte (A). Slutar vid 4 i dag och sedan blir det pluggpluggplugg och änu mer plugg när jag kommer hem. Har skit mycket att göra om jag inte vill ha något att plugga på höstlovet, som jag inte har lust med. För det är ju lov, då ska man inte plugga eller tänka på skolan.
Ha det bra, puss <3

Den här bilden gjorde jag idag, den beskriver typ mina intressen.


illustrator

Just nu håller jag på att redigera lite bilder i illustrator. Det har varit en rätt jobbig förmiddag, och nu är det äntligen lunch. =) (lägger in en bild som jag redigerat i illustrator längre ner.) Efter lunch blir det ännu mer illustrator och även redigera lite i photoshop. Eftersom jag inte är klar med 2 bilder som ska va inlämnade i dag. det blir en lång dag i skolan, slutar 16.00 och är hemma vid ca 18.00. Ska gå och äta lite nu så ha det bra så länge :)
btw: jag älskar dig..


Orginal bild.
Redigerad bild.

Hejsvej :)

I lördags åkte jag och Amanda  till en fottningstudio, som ligger i stan.
Man skulle komma dit osminkad och ofixad i håret, för att dem skulle fixa håret och sminkningen!!  

Jag hade med mig lite olika kläder för vi skulle jobba me tre olika fotografer  och skulle göra tre olika ombyten.

När vi kom till studion  fick vi några papper att fylla i och sen fick vi ta frukt, poppcorn, godis och sånt. Som dom hade framme medans vi väntade på att bli stylade.
Mitt hår blev skit bra, jag fick lite lockar i de och så men sminkingen blevhelt okej :)
Fick brun ögonskugga och en narturlig sminkning, men en jävla massa smink blev de;O

Vi blev fotade men svart , vit, orange, rosa och blå bakgrund.  Alllting tog ca 3 timmar.. Jag fick en del bra bilder på mig, blev rätt nöjd faktiskt.
Det var en sjukt rolig upplevels och vi hade grymt kul :DLängtar til den 30.de då jag och Amanda ska till ett annat ställe och bli fotade .

I skolan i dag satt vi vid illustrator och redigerade en bild på Mark. :P Haha, rätt kul är det när man väl fattar hur man ska göra! Hade också skolfoto idag, vi var utomhus och fotade klassfoto :O Snacka om att de inte kommer bli bra!! Det enskilda fotot var inomhus och det blev väl okej, men kunde blivit bättre....

Efter skolan stack jag till Alexander och väntade tills han kom hem. Sen blev det hem till michala och snacka lite med henne. Och nu sitter jag här och ska snart fota lite grejer till min mamma -.- Så ha det bra puss på er!

  

Här är tre bilder från lördags!!