Om Sophie

Namn: Sophie Coper
Ålder: 18 år
Bor: Hemma hos mamma
Civilstatus: förlovad
Djur: 3 katter. Ludde (norsk skogskatt), Lady (norsk skogskatt och bondkatt) och Lillis (norsk skogskatt)  
Sysselsättning: Studerar foto på filborna skolan i helsingborg. Umgås med pojkvännen/familjen/vännerna.
Tatueringar: har faktiskt en på foten det är ett hjärta som symbolyserar alla mina nära och kära. Men vill ha många fler :)
Något som inte går att missa är mitt stora intresse för fotografering. Köpte min system kamera året 2009 och har varit fast vid den sedan dagen jag fick den. Det är en canon eos 450d, men vill uppgradera mig lite.

Systers hund :)


kalender!

Håller på med en kalender som jag kan ha i mitt rum, med mina bilder jag tagit  :) Det tar ett tag men resultatet blir bra :)
Vad har ni gjort i dag ?

Design

.
Är det någon som är sugen på en ny design? Skriv i så fall att du är intresserad i en kommentar här nere  :) Så kan jag hjälpa dig ;)

Fotodag!


Har varit ute och fotat lite idag, men blev inte så många bilder för det är så kallt ute. Men kul va det :)
Hoppas ni haft en bra dag :)


Fjärde advent !


Vinter

Tävla nu, så kanske just du vinner ;)

Klicka på bilden.

Nu har alla fått en chans att vinna en annonskampanj, vilket jag tycker och hoppas att alla ska försöka göra. Vinna! Det är en oerhört stor chans och en ära att få vara med. Ta chansen då kanske just du vinner. Låt inget hindra er.

Jag har länge velat starta ett eget företag inom fotografering, och jag vet att jag kommer att lyckas men det är en lång väg kvar till min dröm blir sann. Man bör göra det med SEB enkla firman är inget att tvivla på.
Dem känns seiösa, pålitliga och hjälper en med arbetet som dom utför, företagaren.
Med SEB skiljer man enkelt mellan företaget och sin ekonomi. Man får gå en gång per år på ett möte, där man med SEB går igenom de ekonomiska frågorna, som privat person och företagare. Rådvigning ingår självklart, vilket är fantastiskt om man kör fast.