Dealo - Hitta rätt produkter snabbare

 
 
Dealo är en hemsida som vill hjälpa konsumenter att hitta rätt produkt snabbare. Dealo läser igenom alla recensioner om många olika produkter och sammanställer de flesta testvinnarna. Det är enkelt att efter sina egna behov välja rätt produkt inom en viss kategori. Om du tillexempel behöver en ny kompakt systemkamera om den tillexempel har gått i sönder eller om du inte haft någon men är sugen på att köpa en så kan du bara klicka in på dealo och se vilken kompakt systemkamera som ligger bäst till just nu. Där är fakta om dem, vad som är bra och vad som är dåligt, vad dem kostar men även var du kan köpa dom till bästa priset. Där finns även bilder som är tagna med dem kamerorna för att visa hur bilderna kan se ut. Du har alltså all fakta du behöver på Dealo, så vad väntar du på in och kolla vetja!


YOHIO

 
 
 

Nicebeauty.com

 
Nicebeauty.com
Hos nicebeauty hittar du ett stort urval av mer än 10 tusen lyxartiklar och ett brett sortiment med allt från makeup, hudvård, hårvård, parfymer och accessoarer. Inom hudvård så finner du det vanliga för din hy i form av produkter för olika typer av hud såsom behandling av fet hud, torr hud, oren hud och känslig hud. Så om du till exempel har fet hud kan du enkelt klicka dig in på den kategorin och hitta alla produkter som är relaterade till att hjälpa just din hudtyp. 

För hårvård hos nicebeauty så kan du köpa alla de vanliga artiklarna så som schampon, balsam, hårinpackning och serum. För dig som inte bara vill vårda ditt hår men även styla det så har du vax, spray, skum, hårpuder och creme att handla till väldigt överkomliga priser.

Glöm inte att om du just nu handlar för över 300kr så kan du använda rabattkoden `` WeLoveSweden ´´ så får du 100kr rabatt, den gäller fram till den 1:a oktober. 


Pressfotografering YOHIO

 
YOHIO
Idag har jag fotograferat för första gången på en konsert, det gick hyfsat bra och det var väldigt roligt! Jag hade kunnat ta bättre bilder men visste inte riktigt vilket objektiv jag skulle använda och så vidare! men här är fyra bilder från idag!