Fint väder

Idag är det ännu en dag med fint väder ute, det är sjukt skönt eftersom vintern har varit här väldigt länge i år. Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag vaknade vid 13.00. Ska väl gå ut och gå lite, med min pojke strax. Senare ikväll blir det sola :)
Imorgon ska jag till sjukhuset och ta några prover och så. inte kul :(
Ha det bra =)

dålig uppdatering!

Sorry för den dåliga uppdateringen men har tyvärr inte fått någon tid för att skriva. Har haft migrän hit och dit och två jobbiga migrän anfall idag. Men men sånt är livet! har varit och besökt en skola i Helsingborg, ska börja där istället. LBS (ljud och bild skolan) i Helsingborg i stället, gick i lund innan men klarade inte av den långa resan pga att jag har min migrän rätt ofta. ska försöka sova lite nu så jag kan vila upp mig till i morgon ha det bra :)

sova... -.-

Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara varit lite med Amanda och Isabelle och snackat om allt möjligt. Ska snart sova, ska bara göra lite oboy och kolla lite på film så jag somnar (A) God natt folket =)

SKRAPLOTT

Gratisskraplott.se är sidan där du hittar information

om olika skraplotter och aktuella erbjudanden

om andra sajter där du kan få gratis skraplotter.

Om man bloggar om gratisskraplott.se

så får man 1 trisslott & en tialott helt gratis

(max en gång per person)

Blogga om Gratis skraplotter du också.

Inom en vecka har man lotterna i brevlådan.

Vem vet, man kanske äntligen blir rik =)tävling

Gå gärna med i denna tävlingen, på lilys blogg :) Det har jag gjort :)  Du kan vinna en guldfärgad mini-plattångLYCKA TILL :)
nelly.com

Har kollat runder lite nu på nelly.com. Hittade ett bra converse skor som jag beställt nu, tänkte att det kan vara bra att ha när all snön är borta =) sorry att jag inte skrivit på ett tag men har inte varit hemma och har inte haft något internet som fungerat.  ska snart kolla lite tv, för mår inte riktigt hundra. Denna vecka ska jag ha hunnit med att hitta en prao plats =) ha det bra sötnosar =)