Promenad

Är ute och promenerar i det härliga vädret, vill att de ska bli sommar :)


Flower


Påskafton

Precis när jag satt i fjädrarna i påskriset ser jag några små gula trådar som leder in i mitt rum. När jag kommer in på mitt rum ser jag att min katt tagit en fjäder. Hon gör alltid så varje påsk, snor alla fjädrarna och de små kycklingarna som hänger i påskriset. Hon är en riktig busig katt!

Denna helg har jag bara pluggat, käkat god mat och myst med pojkvännen! Jag ska snart skriva en rapport till mitt projektarbete, vilket inte kommer vara så kul. Men när jag är klar blir det film mys med pojkvännen 

 

Ni får ha en trevlig påsk!


Red riding hood

Fotografering

Fotograferade min kusin i dag, med temat rödluvan. Tyckte faktiskt att jag lyckades ganska bra, eller vad säger ni?

Yatzy och melodifestivalen

 
 
I kväll ska vi kolla på melodifestivalen och spela yatzy det var sjukt längesedan jag spelade det. Jag tycker faktiskt att det är ett ganska roligt att spela yatzy, men det beror nog mycket på att jag nästan alltid vinner :P Är en rätt dålig förlorare! När jag var mindre brukade jag och min mormor alltid spela yatzy när jag sov över där. Det var väldigt mysigt och roligt. Jag har också hört att vissa satsar pengar när de spelar, så den som vinner får en viss summa pengar, det kan man ju göra om man vill ha lite mer ``spänning´´ i spelet.
 
Brukar ni spela tärningsspel? I så fall vilket? Tycker du det är roligt? Brukar du satsa pengar på spel?

Promenad

 

Promenad

Nu har jag precis kommit hem från en liten promenad, det blåser rätt mycket ute så det gäller att ta på sig varmt! Nu hade jag tänkt att jag skulle ta fram plugg häftena och börja plugga. Senare i kväll ska jag hem till min pojkvän och ha lite mysigt!

Ha en härlig dag!


Fotograferat en bebis i Danmark!

 
Bebis fotografering

I går åkte jag och min mamma över till Danmark för att besöka min moster och hennes bebis. Vi kom fram rätt sent så vi han bara käka pizza, kolla på tv och mysa med bebisen lite. Men i dag gick vi en liten runda och sedan var det dax att ta fram saker till fotograferingen och börja fota. Det var första gången jag fota en liten bebis och det var verkligen jätte kul. Hade det super trevligt och jätte mysigt!
 
Så här blev mina absolut första bebis bilder, skriv gärna vad ni tycker!

Teknik i dagens samhälle!

I dagens samhälle är det många tonåringar och några få äldre som är väldigt tekniska. Tonåringar i dag har alltid med sig sin mobil telefon och det sitter väldigt mycket vid datorn eller tv. När jag var i den ålderna var man mycket ute med kompisar och spelade basket och lekte olika lekar. Men nu pratar man med sina kompisar via telefon eller via datorn. Jag tycker det är helt sjukt att man inte vill vara ute i naturen och träffa sina kompisar. Men det är så det blir när man är beroende av tekniska saker.
 
Jag är en väldigt teknisk person, det är alltid jag som får fixa med tekniken hemma för annars blir det bara en massa fel. Tekniken har utvecklats en hel del nu de senaste åren, och i framtiden kommer nog allt att handla om teknik
 
Är du teknisk?

Promenad i vårvädret!

 

Är ute på en härlig promenad med hundarna och älsklingen i vårvädret! Har även varit ute och fotograferat tanya idag till mina skoluppgifter, super fint ljus!