Olivers dop

Retuschering
Idag har jag retuscherat alla bilder från Olivers dop, känns väldigt skönt att ha gjort det! Det blev många härliga bilder. Jag ska snart ta något att äta, all retuschering gjorde så att jag blev hungrig :P Här är en av bilderna från dopet!

Porträtt

Fotografering
För några dagar sedan tog jag lite bilder på Lovisa i olika tema. Här är två utav bilderna jag tog. Älskar att sommaren börjar närma sig, så himla fint att fota utomhus nu!
 
 

Flickan & björken

 
 

Skolarbete parafras

Parafras
Min sista uppgift i foto C är parafras. I går tog jag tre olika parafras bilder men behöver två till. Någon som har något förslag på målning? Jag tog även några vanliga porträff bilder på Lovisa under gårdagen! Blev rätt nöjd med resultatet!
 
Ha en härlig dag i solen!

Hockey final

Sitter och kolla ishockey finalen med pojkvännen och hans familj. Man får hoppas på att Sverige vinner!

Har ni kollat något på vm?


Lovisa

Fotografering i sommarvärmen
Idag har jag fotograferat Lovisa, det var verkligen varmt i dag. Ca 24 grader och blåste nästan ingenting. Blev jätte nöjd med bilderna från idag, här är två utav bilderna jag tog. Jag ska snart göra mig en kopp te och bädda ner mig och kolla på en bra film, för känner mig inte helt 100 än.
 
Hoppas ni haft en strålande dag!
 
 
 

Syskonträff

Träffade på millions syster när vi var ute på promenad, de fick leka lite och de hade verkligen roligt tillsammans!

Förlåt för dålig uppdatering men är sjuk och har inte orkar sitta vid datorn! Men blir förhoppningsvis frisk snart!


Pulsklocka kan göra så du prestera bättre!

Forerunner 70 HRM SS M´s
Pulsklocka
När jag kollade runt på jakt efter pulsklockor hittade jag en bra sida därifrån man kan beställa både Polar, Garmin och Suunto. Sidan som har de heter Outnorth. Jag är väldigt sugen på att köpa en pulsklocka eftersom jag har börjat träna mer och mer nu. Då kan man hålla koll på om man har gjort bra i från sig genom att jämföra resultaten från förra träningen med de nya. 
 
En pulsklocka kan säga mycket om vilken kondition man har. Faktorer som vilopuls, maxpuls och energiförbrukning. Det blir alltså mycket lättare att hålla koll på sin puls och sin kondition med en pulsklocka. Själv har jag aldrig använt en pulsklocka men funderar starkt på att klicka hem en! Ju bättre kondition man har, desto lägre vilopuls får man. Det är pga av att hjärtat har blivit starkare och klarar då av att pumpa ut en större mängd blod per hjärtslag. Då behöver inte hjärtat slå lika ofta i minuten för att ge kroppen den mängd blod som den behöver. 
 
Jag tror att det kan vara väldigt kul att pressa sig själv på träningen med hjälp av en pulsklocka. Eftersom många träningar ser likadana ut då kan man jämföra energiförbrukningen och se om man pressat sig själv mer eller mindre än förra passet man hade. Ett mål som man kan ha är att alltid försöka förbruka lite mera kcal än man gjorde förra gången. Man kan oftast pressa sig själv lite extra, därför är det bra att ha en pulsklocka.

Lovisa

 
Snabb fotografering med lovisa
Igår hade jag en snabb fotografering med lovisa, tog ca 10 min. Jag behövde lite bilder till mitt projektarbete och lånade då lilla lovisa.