Canada goose

Beställt Canada Goose

Har precis beställt en canada goose jacka, jag behöver verkligen en ny vinterjacka. Den jag hade förra året har jag tröttnat på! Jag längtar till jag får hem den, hoppas det inte tar för lång tid bara. 
 
Snart ska jag plugga lite, har inte hunnit med det i helgen för har renoverat hos min pojkvän. Det är fortfarande inte klart så ska hjälpa till lite i dag med men måste plugga först. Har rätt mycket att göra till på onsdag.
 
Ni får ha det så bra!

Veckans awesome blev:

Grattis :) Klicka på bilden för att komma till Veckans Awesome!

Rubrik


delta i veckans awesome

 

X factor

Just nu sitter jag och pojkvännen och kollar x factor. Mysigt med massa godis och läsk :)


Vänner nu sen sova

friends-cast-image
Ska lägga mig och kolla lite på vänner med pojkvännen sedan sova. kommer nog somna nästan direkt när jag lägger mig i sängen. Har ju pluggat nästan hela dagen nu så behöver sova lite :) 
 
God natt på er!

Plugg

 
Sitter och pluggar naturkunskap B nu. Tråkigt att behöva plugga på en lördag. Men det måste ju bli klart :)
Vann föreseten en fotoväska av jonna erlandsson :) Blev verkligen super glad, för min fotoväska är för liten och den börjar gå i sönder! Så det passade väldigt bra :) Ser verkligen fram emot att få hem den :D
 
nu måste jag fortsätta plugga :/

3 år men pojkvännen idag!

 

Veckans awesome

 
Klicka på bilden för att komma till Bea som blev veckans awesome!
 
 
 
 
 

God morgon

God morgon

Ska äta frukost nu hade jag tänkt, är super hungrig. Ett ägg, någon macka och något varmt attt drick. Blir nog tee :) Det är alltid så mörkt nu när man vaknar tidigt på morgonen. Man märker att det börjar bli höst nu! Kallt, blåsigt och regnigt.
 
Har ni några bra tips på en bra frukost?

LuddeFotouppgifter!

Har precis fotograferat lite uppgifter till skolan. Ska snart redigera några av bilderna så de blir helt klara. :) Skulle  först fotograferat ute men det började ös regna direkt när jag kom ut. Så det fick bli inne istället. 
Bilden ovan är på min katt Ludde som jag fotograferade precis. Säg gärna vad ni tycker om den :)

god morgon

'
Dagens

Idag ska jag fortsätta fotografera, så mina uppgifter blir klara. Men har lite hjärnsläpp så kan inte komma på något jag kan fotografera som är svart eller vitt. Det får ju endast va de fägerna på bilden, så det är rätt jobbigt. :p
Några tips ? :)
 
Jag hoppas ni haft en trevlig morgon

delta i veckans awesome
Går ut och fotograferar!

Går ut och fotograferar!

Ska gå ut och fotografera nu, har rätt många fotouppgifter som jag måste göra klart :) Ska fotografera svart & vitt. Ska bli kul :)

Nya vinterskorKlicka på bilden för att komma till skorna!
Nya vinterskor

Jag har precis varit och hämtat ut ett paket från Zalando.se. Det gick riktigt snabbt att få hem de man beställt. Det är även gratis frakt, det tycker jag är jätte bra. Hur som helst beställde jag de skorna som är ovanför. De är verkligen super sköna och rätt snygga för att vara en vintersko. Kommer ha rätt många fotojobb till vintern, då är det bra att ha ett par bra värma skor. Så man inte fryser om fötterna, då kanske det inte blir lika bra bilder. Där finns även massor av fina kläder och accessoarer.
 
Glöm inte kolla in Zalando.se de har super många fina skor och kläder till ett mycket bra pris ;)

fotboll & plugg

Fotboll och plugg
Sitter just nu och kolla fotboll med pojkvännen. Men måste plugga samtidigt eftersom jag har mycket kvar att göra. Efter fotbollen ska vi lag god mat och dricka gott.
 
Ha en fortsatt trevlig helg :)

Hemkommen från 2 bröllopsfotograferingar!


[Rådhuset i Helsingborg]
2 bröllopsfotograferingar!

Idag när jag vakna la jag fram allt jag skulle ha med mig till de två bröllopsfotograferingarna. De två paren gifte sig på rådhuset i helsingborg. Det var otroligt fint där inne. Jag har bara varit där en gång tidigare och de var när jag var lite så kommer ej ihåg hur där såg ut :P Allting gick jätte bra och hoppas de blir nöjda med bilderna!
 
Nu ska jag sätta mig ner och kolla igenom alla bilder och förhoppningsvis blir det lite redigering med.
Ha en fortsatt bra dag :)

Har skrivit ett omdöme om esprit!

 
 
 
bra utbud och mycket trevlig personal!
 
 
 

Bröllopsredigerings tips!

Skapa en kopia av ursprungsbilden och välj Filter > Blur > Gaussian Blur (Filter > Oskärpa > Gaussisk oskärpa). Oskärpans radie beror på bildens upplösning så du får prova dig fram. Runt 10 brukar vara lagom för en högupplöst bild direkt från kameran. Ändra sedan det suddiga lagrets blandningsläge till Screen (Raster). Bilden får ett romantiskt skimmer över sig. Sänk lageropaciteten om du tycker att effekten slår igenom för mycket.
 
 
Tips:Testa också andra blandningslägen för lagret. Soft Light (Mjukt ljus) ochOverlay (Täcka över) ökar kontrasten samtidigt som skimret lägger sig över bilden.
 
 
Sedan kan du även välja Adjustments > Black and White och lägga på en lagermask, måla med svart pensel för att plocka fram färgerna från te.x buketten.                              
Idén tagen ifrån

Old Town


[Muren runt gamla stan - Rhodos]
Skola, film & mat

I morgon ska jag till skolan och lämna in lite uppgifter i naturkunskap B. Men är inte riktigt klar så ska göra klart det nu. Sedan blir det mat och någon film som jag kan somna till. Några tips på filmer ? :) 
 
Måste plugga nu, ha det bra ;)
 

Nya bilder!

 
Nya bilder i designen
Har ändrat lite bilder i designen. Tyckte det var lite tråkigt med samma bilder hela tiden. Behövde lite nya bilder :) Har även pluggat en hel del i kväll, vilket inte var lika kul. Men är snart klar så får plugga lite till innan jag lägger mig :)