Va nöjd med dig själv!

IMG_9445

Självkänsla
Människan är en underbar varelse som vi alla ska utnyttja finns ingen som är finare eller fulare, för alla är lika mycket värda & unika det är de som gör en vacker!

För att man har en finne, här eller där spelar ingen roll. Om man har kort hår är man inte ful, för att man är lite mullig eller för smal är man inte ful. Ingen är perfekt!  Alla har samma värde! Det finns en sak vi människor glömmer bort ibland och det är faktiskt att ge komplimanger till folk. Träffar du en människa utan ett leende, ge personen ditt brukar jag säga? Det skadar inte att le mot en främling, det skadar inte att hälsa när man går förbi en främling och det skadar inte att sätta sig bredvid någon på bussen/tunnelbanan eller tåget fast det finns plats? Våga ta ditt utrymme och våga kasta dig in i andras världar med en positiv inriktning.

Men som jag sa tidigare, man tänker mycket på det negativa hos sig själv. Men tänk istället på det positiva. Istället för att tänka, ” usch vad jag är tjock/smal ” tänk på vilket vackert hår du har, eller hur fint ditt leende är, eller hur fina ögon du har eller på hur fin personlighet du har!

Trivas med sig själv, är det viktigaste!
Bry dig inte om vad andra tycker utan huvudsakligen är att du ska må bra med dig själv!
VÅGA TYCKA OM DIG SJÄLV, DU ÄR VACKER! ♥kaffehörnan

Nu är appen ok igen

2013-04-13 / 23:37:46
BLOGG: http://www.kaffehornan.se
kaffehörnan

Du bor inte i skåne `?

2013-04-13 / 23:59:29
BLOGG: http://www.kaffehornan.se
Malin Aurora

Himlans klokt skrivet.

2013-04-17 / 22:25:39
BLOGG: http://vildblommor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback