KLICKA PÅ BILDEN SÅ FÅR NI MIG GLADAnonym

Hej!Jag har startat en ny webshop (http://AngelicaShop.se) och det vore superkul om du hade lust att gå in och kika genom sidan lite och ge lite tips och råd vad ni tycker.Mejla gärna mig på: info@angelicashop.se där ni nämner något positivt och något som jag bör jobba mer med.Håller på att lägga i nya saker hela tiden men vill ändå ha den uppe så jag kan få respons och ifall någon hittar något den söker - så är det bara att klicka hem det!Hoppas ni vill hjälpa mig att förbättra sidan, och ha tålamod medan den nu fortfarande är under uppbyggnad ifall vissa problem uppstår.KRAM, http://angelica.blogg.se / http://AngelicaShop.se

2011-08-03 / 21:08:26
Nathalie Nyrén

Passa på att vara med i dagens blogg, jag väljer 3 vinnare den här gången! Lycka till :Dhttp://nathalienyren.blogg.se/2011/july/dagens-blogg-vinnare-ny-omgang-8.html#comment(Gilla min blogg på facebook och få ÄNNU större chans att vinna, finns länk i menyn!)

2011-08-03 / 22:53:18
BLOGG: http://nathalienyren.blogg.se/
Jeanette Ståhl

Hej Sophie!

Vilken fin blogg du har och så proffsiga bilder du tar. Tack för ditt meddelande på min blogg. Jag blev väldigt intresserad av länken du bifogade men jag är en ny bloggerska och förstår inte riktigt vilka fördelar jag får. Har massor med frågor om detta. Tjänar du pengar? Får du prova produkter/skriva om dessa. Skicka gärna ett mejl till mig med mer info för jag är myckat intresserad. Kul att du är från Helsingborg och nu följer jag din blogg på Bloglovin. Skulle bli jätteglad om du vill göra ett Bloglovinbyte med mig!

2011-08-03 / 23:19:38
BLOGG: http://mrsjeanette.blogspot.com
Hilde

Hei :) fin blogg !

2011-08-04 / 01:13:15
BLOGG: http://hildevett.blogspot.com/
MIE SKYBAKMOEN

Fin blogg :-D

2011-08-04 / 18:20:40
BLOGG: http://ugletan.blogg.no

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback