HyrbilAtt hyra bil när man ska åka till en annan stad eller ett annat land är väldigt smidigt och bekvämt. Särskillt när man är flera i familjen och framför allt när man har små barn. Då kan man bekvämt vistas i den stad man besöker. Allt blir så mycket smidigare och enlkare med en bil. Resan blir lite mer lyxig och man får chans att uppleva och se lite mer av den staden man besöker. Eller varför inte ta en road trip, besöka flera städer och bekvämt kunna stanna till när och vart man själv vill.
'
Hyrbil Stockholm är en hemsida där du lätt och smidigt kan boka en hyrbil och det som är bra är att man kan hyra bilen i en ort och återlämna den i en annan. Vilket många gånger underlättar. Så vad väntar du på? Besök hemsidan för att läsa mer om att hyra en bil!


Tess -Kervefors Foto & Media

SV: Jag säger så här, du kan aldrig veta om det hade fungerat eller inte om du inte prövar! :) Men visst, det är en jättetuff bransch och det finns otroligt många duktiga fotografer där ute. Det gäller att nischa sig rejält och försöka hitta en egen stil som folk gillar. Sen är det ju så också att det inte alltid är den bästa fotografen som lyckas utan den som är bäst på marknadsföring! ;) Och marknadsföring är en riktig djungel. Det är absolut inte så lätt som det kan verka och det är svårt att locka kunder. Visst finns det knep att ta till men det är inte alltid de lyckas! :) Jag vill absolut inte skrämma dig utan tycker absolut att du skall pröva, för du tar jättefina bilder. Själva startandet är inte så svårt, du skall anmäla företagsnamn till bolagsverket och bestämma vilken firmaform du vill ha. Beroende på det så kommer du att få betala en avgift för registreringen. Sen kan du söka f-skatt genom skatteverket. Det svåra är väl bokföringen, och det kan vara bra om man har någon kunnig som hjälper en med den.:) Beroende på om du har utrustning redan eller inte så finns det ju givetvis kostnader för det också, men jag säger så här. Gräv där du står. Med andra ord, börja fotografera sådant du har utrustning till för att sedan bygga på din utrustning och även utvidga ditt tjänsteutbud! Hoppas att mitt vimsiga svar gav dig lite kött på benen! :) Lycka till! ;)

2012-01-15 / 10:30:41
BLOGG: http://kervefors.se/blogg

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback